Opskrifter i alfabetisk
orden |
Nr. |
Navn på retterne |
15 |
Aborrer stegt i
vildmarken |
129 |
Andebryst varmrøget med en fantastisk smag |
141 |
Andebryst vakuum
saltet og røget |
142 |
Andelår
confiteret lagt på urter og rodfrugter |
75 |
Andelår røget og
braiseret i øl |
138 |
Aspargesfrikasse
med røget Hamburgerryg og kartoffelmos |
120 |
Auberginer fyldt
med muslinger og quinoa med tomatsalat |
77 |
Bacalhau
Langfredags middag |
128 |
Baccalao gryde
Walter-Lystfisker |
105 |
Bacon
hjemmelavet |
74 |
Bakskuld røget
af ising |
133 |
Basturma
Armenian Style med Svinemørbrad |
46 |
Blinis russisk
pandekage med kaviar |
55 |
Blomkålssuppe
med kokosmælk og skaldyr |
69 |
Blåhajsteak på
bund af glaskål, dertil en svampesauce |
62 |
Borscht suppe
kogt på Osso Buco med Danske rodfrugter |
98 |
Brunkål med
røget flæsk, saltet flæsk, rugbrød og sennep |
17 |
Brændenældesuppe
a la Conny Kock |
28 |
Böhmische
Goulash med hjemmelavet semmel knödel |
27 |
Böhmische semmel
knödel hjemmelavet |
112 |
Chili con carne |
78 |
Coq au vin
Bourgogne |
50 |
Cremet
jordskokkesuppe med røget laks |
147 |
Den bedste måde
at "koge" røde pølser |
99 |
Duer stegt i
gryde serveret med Waldorfsalat |
101 |
Fasan med æbler,
dadler og Portvinsauce |
35 |
Fiske Paella |
3 |
Fiskefrikadeller
med remoulade og pommes frites |
16 |
Fiskekage a'la
Jørgen Walter |
103 |
Fiskeragout
Orientalsk eller Dansk |
2 |
Fiskesuppe Hot
Chili |
9 |
Fiskesuppe med
tigerrejer og jomfruhummerhaler |
56 |
Forloren
Skildpadde med æg og fiskeboller |
97 |
Geddefiskefrikadeller
med nye kartofler og smørsovs en Svensk ret |
26 |
Gravadlaks
selvfanget regnbue fra Karlstrup |
118 |
Grisekæber
braiseret i Madeira med kartoffelmos |
44 |
Guleærter som en
lystfisker laver det |
132 |
Hamburgerryg med
grønlangkål og brunede kartofler |
115 |
Havørred ovnbagt |
38 |
Hellefisk
dampet med hvide asparges |
18 |
Hovmestertorsk |
71 |
Hummus
hjemmelavet |
61 |
Indisk fiskeret
med ris til "Dagen derpå" |
59 |
Julelaks Rimet
med Dildsnaps |
81 |
Kalveculotte på
grill med Shopska Salat |
145 |
Kalvetunge i
Madeira, øl og oliven |
42 |
Kartoffel- og
porresuppe med røget ål |
91 |
Kartoffelmadder
røgede med "Slag i" |
130 |
Kippers i
krydderolie |
23 |
Klipfisk lavet
af en lystfisker |
82 |
Kotelette
orientalske med karry i fad med ris |
29 |
Krebs kogte i
krydderlage |
131 |
Krondyrkølle i
net med Waldorfsalat |
92 |
Krydderfedt af
ande og svine fedt |
123 |
ksebryst
sprængt med rodfrugter og
peberrodssauce |
94 |
Kuller
ovnbagt med hvide asparges, nye
kartofler og dildsauce |
119 |
Kylling på
øl-dåse i Grill |
90 |
Kyllinglår
braiseret i Porter |
36 |
Kæmperejer
hjemmerøget |
20 |
Laks eller
havørred citron peber røget med
kartoffelmos |
31 |
Laks eller ørred
file indbagt i butterdej |
68 |
Laks indbagt i
Speltbrød |
10 |
Laks kogt med
Hollandaise sauce |
66 |
Laks kold røget |
79 |
Laks og rejer
indbagt i FilloDej |
14 |
Laks rimmad
(saltet) med røræg og kryddersnaps |
19 |
Laks rom-røget |
121 |
Laksefrikadeller
Thailandske |
30 |
Lamb Irish Stew |
93 |
Lammekølle
marineret med flødestuvede kartofler |
127 |
Leverpostej lun
hjemmelavet med flødestuvet kantareller |
72 |
Leverpostej med
rødbeder hjemmelavet |
11 |
Lyssejfilet
dampet med grøntsager |
5 |
Makrel -
friskfanget og stegt på panden |
70 |
Makrel røget med
kikærter og grøn salat |
73 |
Moussaka med
torsk eller hakket lammekød |
25 |
Multe grillet og
røget i en salt skorpe serveret med Salsa Verde |
57 |
Multe ovnbagt på
krydderurter |
13 |
Muslingesuppe
med hvidløgsbrød Pikant forret |
109 |
Oksegryde med
oksecuvette og chorizo pølse Italiensk ret |
111 |
Oksehalesuppe -
Kraftig og Hot |
67 |
Original Indisk
homemade Chutney |
114 |
Osso Buco sous
vide cooking |
40 |
Ost eller
Rygeost hjemmelavet |
40A |
Ostefremstillings
grej |
135 |
Pancetta Italian
Bacon |
54 |
Pangasius filet
med champignon fyldt med hvidløgsost |
51 |
Pangasius filet
med nye Danske kartofler og hvide asparges |
134 |
Pastirma
Egyptian Style med ribeye steg |
12 |
Pighvar eller
slethvar stegt med rod frugter |
113 |
Pighvar ovnbagt |
143 |
Pizza
hjemmelavet i egen stenovn |
117 |
Pljeskavica
(Serbisk Hamburger) med Shopska Salat |
95 |
Rakefisk en
Norsk specialitet lavet på ørreder |
24 |
Regnbue grillet
med pinjekerner ristet i hvidløgsolivenolie |
137 |
Regnbueørred
frisk fanget og varmrøget |
8 |
Regnbueørred
helstegt med kryddergrønt |
58 |
Reje og muslinge
suppe tilberedt i gryde med rodfrugter |
124 |
Rejer i
kokosmælk |
96 |
Rødfisk grillet
med nye Danske kartofler og "Mormor" salat |
125 |
Rødfisk i fad
med grøntsager |
49 |
Rødspættefilet
med skaldyrsmousse |
7 |
Rødspættefileter
orientalske |
122 |
Røget laks
indbagt i mandel porretærte |
100 |
Rørt tatar for 4
personer med hjemmelavet Hot, Rød Thaimix |
150 |
Sardin
kartoffelæggekage med Gruyere ost - Til en frokostret |
136 |
Schwarz-Walter-Schinken |
47 |
Sej i Hot, Rød
Thaimix |
63 |
Sej i krydret
kokosmælk med ris og urter |
60 |
Sild marinerede
i Bloody Mary Mix |
33 |
Sild saltning og
marinering |
1 |
Sild stegte i
eddikelage med nye kartofler |
39 |
Sild til frokost
hjemmerøget |
52 |
Silde filet
marinerede med nye Danske kartofler |
48 |
Sildesalat af
egne kryddersild |
65 |
Skaldyr krydret
med noodler |
80 |
Skidne æg i
sennepssovs med plukket torsk |
102 |
Skipperlabskovs
med purløg og rødbeder |
104 |
Skærgårdsbrød a'
la Raija og Erik fra Findland |
144 |
Slethvar dampet
over rodfrugter på panden |
86 |
Solæg med
kryddersild eller røget laks |
110 |
Sous Vide
flæskesteg med sprød svær |
107 |
Sous Vide
opskrift med kalveculotte |
108 |
Sous Vide
opskrift med oksecuvette |
139 |
Spaghetti
Bolognese |
148 |
Stegt tun med
asparges og nudler |
89 |
Stenalderbrød |
41 |
Strandkrabbe
suppe med havtaske |
87 |
Sølakse-salat |
146 |
Sølvlaks ceviche
med hjemmelavet tortillachips |
126 |
Tigerejer store
med hvide asparges |
53 |
Torsk bagt i
stanniol med Feta eller Apetina ost og krydderier |
76 |
Torsk kogt med
sennepssauce |
6 |
Torsk marineret
med tilbehør en salat |
37 |
Torsk orientalsk
med kokosmælk og karry |
4 |
Torsk ovnbagt
med senneps sauce |
45 |
Torskegratin på
en ny måde |
34 |
Torskerogn
varmrøget |
85 |
Tun i fyldt
peber og bulgur |
64 |
Tun og rejer i
krydret salat med fetaost |
84 |
Tunbøf med ris
og tomatsalat med mozzarella |
88 |
Tunbøffer
marinerede og røgede med Shopska Salat |
149 |
Tuntatar med
friske urter - Til en frokostret |
116 |
Vildsvinekølle
saltet og røget |
21 |
Vinbjergsnegle
fra jord til bord |
46A |
Yorkshire Pudding |
106 |
Æbleflæsk med
løg og hjemmelavet bacon |
83 |
Æggekage med
bacon til frokost |
22 |
Ørred i gele a'
la Bente |
140 |
Ål i gelé |
43 |
Ål røget med
æggestand og purløg |
32 |
Ål stegte
serveret med flødestuvet kartofler i persillesovs |
|
|